Killahead Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Am aflat in ultima clipa de un concert cu adevarat exceptional, care va avea loc pe 15.08.2007 la Casa Tineretului din Braila. Participa chitaristii Horea Crisovan, Cezar Popescu, George Patranoiu, Remus Carteleanu si Orchestra Teatrului National din Constanta, alaturi de alti mari muzicieni. Va rog cititi afisul pentru detalii exacte despre concert, imi pare enorm de rau ca nu voi putea sa fiu acolo sa-l vad si eu. Sunt de parere ca merita orice efort pentru a-l vedea. Rog pe cei care merg la concert sa posteze aici poze sau filmari, raman dator cu o bere!
ntt Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Or sa vina si la Timisoara cu acest spectacol zicea Horea Crisovan aseara intr-o emisiune la un post local de TV.
Killahead Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 REMINDER!!! Nu uitati, azi e concertul!
Guest beethoven_rocks Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 intr-adevar, norocosi cei prezenti! cateva fotografii de la eveniment:
Killahead Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Multumim mult de poze, uite ca principiul cererii si al ofertei inca funtioneaza! Ai cumva si o filmare? Ar fi misto sa si vedem/auzim cum a fost. Faza cu berea din partea mea ramane valabila!
Guest beethoven_rocks Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 da, o sa vina si un filmulet.. s-a cantat cam asa: Horea Crisovan, improvizatii pe uvertura "Le nozze di Figaro" (Mozart), Cezar Popescu, partitura viorii solistice a "Concertului pentru vioara si orch. in la minor" de Bach, George Patranoiu - "Reverie" de Schumann, Remus Carteleanu - partea I a Simfoniei a V-a de Beethoven, in incheiere au interpretat impreuna cu orchestra "Radetzky Marsch" de J. Strauss si "Oda Bucuriei" (conform programului de sala; sper ca n-am gresit ceva). mersi pentru bere, poate la Verdi Rocks sau ce mai urmeaza a. alionte
Cosu Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Exista vreo sansa sa vedem concertul asta si in Bucuresti sau alt oras al tarii ?
Recommended Posts