Burb Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 miine seara o super petrecere de manele si bagaboante...toti cei ce e smekeri si koiosi sa vina sa dea din buric .... super recital Oaia Neagra with friends (unplugged and more....) in deskidere NightFly de la ora 20, intrare libera ...(4 august ...adica maine) p.s na si un afis care nu e terminat dar varianta finala pe geamul de la big mamou
Burb Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 (edited) azi azi .. Edited August 4, 2007 by Burb
LORD-C Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Rock tata!!!... ba, da' ce unplugged? Io de ce aflu abia acum.... aprospos, io am voie sa vin? mai am deny pe scena la mamou?
Burb Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 bah...asa a iesit afisu asta nu inseamna ca o sa fie unplugged ...poate cateva piese .atat
Burb Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 am terminat si cu asta... NightFly ....f bine Oaia Neagra &friends.....asa si asa ....oricum multumim spectatorilor care au fost in numar f numeros asteptam poze si alte alea...
Un Tobar Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Multumim maestre Burb ptr. aprecieri.Si Oaia Neagra a sunat bine.Bravo voua
horica Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 (edited) betivilor!!! eu ma "chinuiesc" prin 2 mai,vama,la sprituri matinale si besniteala la bere pe plaja si voua va arde de prostii... auzi!!!cantari!!! sambata seara sa fiti prezenti la apel in "pig mamut" ca mi-e o sete ingrozitoare -deja-! hai noroc! rock on ps:ce draci am...voi va distrati si io ma chinuiesc....na,ma,na,luati de aicea... .....no offence..... Edited August 6, 2007 by horica
Recommended Posts