fleschmmeister Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Daca stiti dimensiunile sau cel putin lungimea modelelor chitarelor Ibanez, Fender, Gibson, ESP...etc. pls postatile!! Am o cutie MusicMan si nu stiu ce chitare incap in ea. Oricum e de vanzare, ca nu imi incape chitara. Vreau sa stiu daca incap si alte chitare in afara de MusicMan si OLP.... thanx.
Soulmaster Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Bass-urile sunt ceva mai lungi decat chitarile so.. ar trebui sa incapa cam orice chitara
Doctor X Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Bass-urile sunt ceva mai lungi decat chitarile so.. ar trebui sa incapa cam orice chitara Ma abtin...
fleschmmeister Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Cutia care o am e de chitara! Nici nu se pune problema de bass-uri.....
Nosferatu Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 hmm.daca ai fi pus o poza cu ea ...poate ne era mai usor....parerea mea e ca s-ar putea ca EXPLORER-UL si KELLY-UL sa nu iti intre acolo...
alexyz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 poze sunt la mica publicitate http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=15387
Doctor X Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 (edited) Iar ma abtin (@Nosferatu),daca nu cumva era o gluma . Asa, sa se bucure malex. Acu' on topic: intrebarea e din ce cauza nu-ti incape GRG-ul in toc?. Din cauza grosimii sau formei corpului, a lungimii gatului, a bridge-ului, a headstock-ului? Edited July 24, 2007 by Doctor X
fleschmmeister Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Headstock-ul e problema...e cu 3cm mai lung. bine...acum.....toata lumea a venit cu idea sa il tai dar....sa fim seriosi! Nu incape, nu incape. asta e. Idea e ca as vrea sa stiu cam ce chitare incap....Explorer-ul nu intra deoarece cutia are alta forma inauntru.asa ca ................pauza...
dani Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 nosferatu zicea ca un explorer are corpul mai la putzin...nu incape in orice toc...o zic din experientza
Guest EPSYLON_CURSE Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 pai nici nu se punea problema sa incapa explorer.
Recommended Posts