www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vreau sa-mi cumpar o chitara


Guest Scripty
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor!

 

Sunt nou pe aici si nu stiu daca s-a mai discutat asa ceva: Vreau sa-mi cumpar o chitara electrica si as vrea un sfat. Incep o formatie si vreau sa facem un black metal in gen negură bunget acum si probabil mai tarziu in gen agathodaimon. am disponibili deocamdata cam vreo 300 lei noi. Sa-mi iau una la mana a doua sau sa mai strang bani pentru una noua. Daca imi iau una la mana a doua spuneti-mi ce trebuie verificat la ea in afara de faptul ca griful trebuie sa fie perfect drept. Spuneti-mi si ce as putea sa schim la ea sa sune mai bine. Am inteles ca pe chitarele flying v poti prinde viteza cum trebuie. Mai avem o chitara dar suna ca naiba ca n-avem un pream cum trebuie. Poate aveti o schema sa-l facem noi si poate stiti unde gasim piesele speciale.

 

Multumesc anticipat

Link to comment
Share on other sites

Cu 300 lei, nu prea poti sa iti iei nimic calumea. Poate, o copie de strat mai obosita, cu care nu vei putea canta black.

Eu iti sugerez sa mai strangi bani, si sa iti iei un Jackson sau Ibanez 2nd hand (cu toate ca ti-ar trebui vro 15 mil). Btw, vezi ca vinde benson un ibanez cu 10 mil. Daca mai strangi bani pe viitor, ii iei si niste doze si te-ai scos de un sunet mai de black.

 

Nu inteleg cum poti prinde viteza cu un FV. Poate doar daca sari cu el de pe bloc, dar nu cred ca va zbura :)

Chitarile gen flying v, warrior, etc, sunt destul de incomode.

Link to comment
Share on other sites

Guest cri050871

salut

mai strange 150Ron si iti poti lua de pe www.grosmann.ro

un strat. te asigur ca suna si arata foarte bine. Cu facture siu garantie .

 

Cristian 0745664654

Link to comment
Share on other sites

Guest p_aciulea

stiu asta, insa pe Flying V-ul pe care am cantat eu, care btw era hand made, mergea mana de te c***i pe tine. Si griful era ingust si gros. Chiar foarte ingust.

Edited by p_aciulea
Link to comment
Share on other sites

inca un detaliu: vreau sa aiba neaparat 24 de note. chestia cu viteza la flying-v am insinuat-o vazand ca Alexi Laiho (Children Of Bodom) foloseste asa ceva si nu trebuie sa mai zic nimic. Credeti ca B.C.Rich-urile se preteaza pentru black. Asa ceva mi-as lua pe viitor. In ceea ce priveste preamp-ul n-ati zis nimic. Unul decent si bun pentru black cat m-ar costa. Apropo, "Muzica" are site ca n-am vazut nimic.

Link to comment
Share on other sites

BC RICH-urile de la seria platinum in sus sunt ceva de capul lor . In rest e vorba de lemn infect cu doze modeste. (urmareste discutia despre agathis de aici : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1460 )

Oricum bc richul de la zapada e "Art Series" si e al dracu de scump (4-500euro). E stupid sa dai o groaza de bani pe chitara doar pt ca scrie bc rich si are o poza imprimata pe corp. Nu scrie nicaieri ca BC RICH e mai buna pt black decat ibanez sau jackson.

Si ca sa te lamuresti cum vine cu pretul asta , in State un BC RICH porneste de pe la 150$. Doar pt ca scrie BC RICH pe crosa domnii ce aduc chitare la noi umfla pretul aberant de mult. O chitara "Bronze Series" va ramane "Bronze Series" chit ca ii pui cinci mii de poze pe ea. Citeste reviewuri pe Harmony Central sa vezi care e treaba cu BC RICH-urile ieftine.

Sunetul nu vine doar din marca chitarei ci din caracteristicile ei tehnice si din mana chitaristului.

Link to comment
Share on other sites

Guest cri050871

Salut

daca vrei un BCRich am eu unul de vanzare nou nout. 350$

 

Si la mine nu se umbla la chitari , poate doar sa le inbunatatesc......

 

Cristian 0745664654

post-111-1127460146_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Am vreo optiune ca sa-mi iau acum o chitara mai ieftina si mai proasta si sa o pot inbunatati in timp, sau nu se merita? Vreau neaparat 24 note. De preferat ar fi sa aiba un grif care sa nu trebuiasca modificat, iar aspectul nu conteaza asa mult. In rest dozele, corzile ar putea sa le modific. Banuiesc ca sunetul nu se modifica daca inlocuiesc clamele cu unele mai bune sau mai proaste, nu?

Link to comment
Share on other sites

alexi e un chitarist bun...flying-v e mai mult de forma ca arata mai bestial pt chestii dure...si catamenia au flying-v

mai toti metalistii viseaza la un flying-v

nu vreau sa vorbesc inainte dar din ce imi zici tu nu esti chiar intrat bine in partea chitarii.....mai aveti nevoie de membrii? :)

Link to comment
Share on other sites

Ce vi se pare asa de aberant ? Atata costa. Ala e cel mai ieftin BC Rich. Si ca sa nu isi mai strice renumele seriile noi de chitare se numesc Bronze (By BC RICH). Ca la fender-squier fabricantul a ales sa se departeze cumva de marca originala.

Aia e chitara , ala e pretul. Corp din agathis , 2 x humbucker , punte fixa. grif maple + tastiera rosewood

ca sa va convingeti uite si pretul din state :http://www.zzounds.com/item--BCRBRWAR

Link to comment
Share on other sites

nu vreau neaparat B.C.Rich. Am vazut la mai multe formatii chitare din astea si mai gandit ca trebuie sa fie bune. este cineva din iasi care vinde vreo chitara?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Guest Scripty

pana la urma mi-am luat o hora romaneasca si am dat 250 lei pe ea. vreau sa stiu cat de mare teapa mi-am luat: n-avea corzi, chinga, husa, e copie fender, dar n-are decat doua doze, switch-urile (sau cum se cheama) pentru doze nu functioneaza, potentiometrul pentru volum nu merge, in schimb are clame din alea de metal. Cat de tare sa ma dau cu capul de pereti?

Edited by Scripty
Link to comment
Share on other sites

Guest Mircea19

eu am impresia ca ai facut o afacere :) pune o poza te rog... la bani astia iti cumparai o chitara hora copie de strat.. noua.. sau aproape noua.. in stare perfecta de functionare.

Link to comment
Share on other sites

Guest Sylviu

pare ok da nu-i de black..

 

kiar cum ar arata un blaker pe scena cu un strat d'asta :) .. foarte trendy :)

Link to comment
Share on other sites

Guest MrJackson

Aparentele sunt inselatoare... Oricum nu te duci cu ea pana in mormant asa ca nu vad ratiunea in a da o poala de bani pe nush ce chitara pentru a vedea mai tarziu ca nu e exact ce cautai. Cu timpul ti se dezvolta si gusturile spre un anumit tip de chitare, au anumite optiuni.

Parerea mea e ca nu exista o chitara "de black". Exista doar chitaristi care canta black. Ca exemplu... fostul (cred) chitarist de la CoF avea un PRS, care nu era nici negru, nici nu te intepai in colturile lui daca nu erai atent.

 

PS:Acuma sa nu veniti cu argumente de genu "CoF nu canta black" ca nu isi au locu aici.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.