www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Blocat Intre 2 Chitari ...

Recommended Posts

Guest En1gma
Posted

Sincer, as merge pe grosmann..

Posted

+1 ... me2

Stagg nu recomand are colegu de camera si in un an a trebuit retastata ca nu mai era utilizabila + ca ii zdronganeau (tre sa ma angajez la DooM) cheitzle(2 din ele chiar se dezacordau frecvent) si si le-o schimbat si pe alea ... se f**u si schimbatoru si ii fasaia un ton .... deci io nu am incredere deloc in Stagg ... mai bine mi-as lua reghin si macar stiu o chestie.

Guest Macaret
Posted

Eu defapt vreau un model les paul pana in 9 mil NOU si cam alea 2 mi-au atras atentia .... altceva puteti recomanda ... nu cred ca este decat epiphone special 2 care nu sunt de acord cu designu ....

Posted

grosmann all the way dude. E mahon cel putin. Chitara LP de la Grosmann parca e copie ibanez copie gibson LP (mai stiti chitarile Ibanez LP cu vine inlay nu?) dar tot e superba

Guest EPSYLON_CURSE
Posted

Grosmann - daca nu luam epi asta era second choice in materie de lp

Guest anghelescu
Posted

ia grosmann....am un prieten cu les paul grosmann si este extrem de multumit.

Guest Macaret
Posted

ms mult ... 90% m-am hotarat ... acum vine problema "out of stock" sa vedem cum ies eu din asta ... ms inca odata

Guest Morgan
Posted
epiphone special 2 care nu sunt de acord cu designu ....

:)

Guest EPSYLON_CURSE
Posted
:)

Nici mie nu-mi place special 2, prezinta doar forma de les paul.

Posted
prima e : http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=676

a doua e: http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...mp;Page=Chitare .

Care e mai buna ??? a si inca o intrebare; ce ati alege aria, stagg sau grosmann ?

(am cautat pe 100 de site-uri dar am gasit informatii contradictorii, apelez aici ca ultima solutie)

In contradictie cu alti forumisti (posibil ca e proverbiala exceptie de la regula), am -daca te intereseaza- un Stagg LP care este neasteptat de misto, e vechi de citiva ani deja, bine uscat si cu gitul DREPT si am bagat o gramada de apgreiduri :) in el. Daca nu as fi in criza financiara nici nu m-as gindi sa-l dau!!! Poti sa-l incerci, no questions asked.

Guest Morgan
Posted
Nici mie nu-mi place special 2, prezinta doar forma de les paul.

asta n-ar trebui sa fie un criteriu atat de important in alegerea chitarii, cand e vorba de o chitara mult mai buna decat celelalte din categoria ei de pret

Guest EPSYLON_CURSE
Posted

Am probat-o si pe asta, e ok, dar nu m-a impresionat cu nimic. La pretul ei oricum e cea mai tare. Dar cand ai 9 - 10 mil apar si chestii mai bune.