liviusnop Posted September 5 Posted September 5 Pret: 1000 Localitate: Bucuresti Contact: 0726484414 Accept schimburi: Accept schimburi Amp Fender Super Champ XD - 15W Canalul 1 este Full lampa - ton clean impecabil Canalul 2 are 16 “voci” cu tonuri de Fender Tweed, Blackface, Vox, Marshall, Hi-Gain si Super Hi-gain, Jazz si Acousasonic. Are o sectiune de efecte on-board : delay, reverb, chorus, tremolo, vibratone. De departe canalul 1 este cel mai fain pentru clean si care accepta pedale in fata foarte bine, dar daca vreți un setup simplu cu chitara direct in amp, puteți găsi tonuri foarte bune si pe canalul 2. După cum se poate observa, a căpătat o mica împunsătură in grila din fata, in rest 10/10. Nu prea mai sunt amp-uri asemănătoare in prezent, nu am cu ce sa compar. Difuzor 10” original - majoritatea optează pentru un upgrade cu Jensen/Celestion, dar nu am simțit nevoia. Pe reverb sunt doua cu 300e+, eu cer pe el 1000 lei. Accept schimb cu TC Spark Boost sau un compresor bun cu funcție de blend sau pedala volum cu Low impedance.
Recommended Posts