lefmir Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pret: 1100euro Localitate: Ploiesti Contact: pm Link producator: https://www.gear4music.com/Guitar-and-Bass/Fender-Ltd-Ed-Made-in-Japan-Hybrid-II-Stratocaster-Satin-Sand-Beige/5M0O Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutari! Vand Stratocasterul din titlu. Vine cu Husa si cutia originala, sunt primul proprietar. Am luat-o undeva prin Decembrie 2023 si de atunci nu prea am cantat-o si am tot acumulat chitare, unele trebuie sa plece din pacate. A fost o fuga si pe la lutier(Eugen) pentru o nivelare de taste undeva prin iunie, acum are corzi Elixir de 10, as zice noi ca nu am cantat pe ea aproape deloc din lipsa de timp. 2 lucruri de specificat: -are 2 mici zbenghiuri pe coarne de la cum am pus-o pe stand o data mai neglijent, stratul de vopsea e foarte subtire pe chitara asta din ce am observat; - am modificat poturile de ton sa fie no-load. Din fabrica are ton-neck si ton- middle& bridge. Se vinde asa cum e specificat cu husa si cutie originala. sau optional se poate vinde cu un case Gator Journeyman(+400 de lei). Prefer predare personala Ploiesti pentru proba. Pentru livrare prin curier as avea cum avand in vedere ca am tot packaging-ul original, dar discutam, eventual o pot lista si pe Olx si se poate comanda acolo. Specs: Neck & Fingerboard Neck Finish: Satin Urethane Finish on Back Neck Plate: 4-Bolt Neck Shape: Modern "C" Number of Frets: 22 Nut Material: Bone Nut Width: 1.650" (42 mm) Fingerboard Material: Rosewood Fingerboard Radius: 9.5" (241 mm) Fret Size: Narrow Tall Position Inlays: White Dot Hardware Hardware Finish: Nickel/Chrome Bridge: 2-Point Synchronized Tremolo with Vintage-Style Stamped Steel Saddles Pickguard: 3-Ply Eggshell Tuning Machines: Vintage-Style Locking Strings: Nickel Plated Steel (.009-.042 Gauges) Control Knobs: Eggshell Electronics Bridge Pickup: Hybrid II Custom Voiced Single Coil Stratocaster® Middle Pickup: Hybrid II Custom Voiced Single Coil Stratocaster® Neck Pickup: Hybrid II Custom Voiced Single Coil Stratocaster® Configuration: SSS Controls: Master Volume, Tone 1. (Neck Pickup), Tone 2. (Bridge/Middle Pickup) Switching: 5-Position Blade: Position 1. Bridge Pickup, Position 2. Bridge and Middle Pickup, Position 3. Middle Pickup, Position 4. Middle and Neck Pickup, Position 5. Neck Pickup anunt similar: https://reverb.com/en-fi/item/68976896-fender-made-in-japan-hybrid-ii-strat-limited-run-satin-sand-beige-rw 1
Recommended Posts