raul les paul Posted Tuesday at 10:58 Posted Tuesday at 10:58 Pret: 2350€ Localitate: Iasi Contact: 0741.624.594 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Gibson ES 335 din anul 2011 in stare foarte buna ,chitara nu a fost mai deloc cantata.Fostul proprietar care este francez, probabil a tinut-o ca bibelou,doar hardware-ul este oxidat, cuiele grover au o “patina” foarte faina ,freturile au prins sclipire dupa ce am mai cantat-o eu ca si ele erau oxidate.In rest chitara se prezinta intr-o stare foarte buna , are doar doua mici defecte pe finish care se vad doar daca cauti in lumina , probabil de la coverul care vine peste chitara, se poate vedea in pozele cu case-ul.In rest griful este profil anii ‘60 ,headstock-ul este intr-o forma foarte buna, nu are nici un ding(de obicei acolo este lovita destul de des, am un gibson custom slash care prezinta urme de player).Dozele sunt renumitele gibson 57 classic.Chitara o vand pentru ca nu ma pot obisnui cu griful mai subtire ,eu avand mainile destul de mari.Vine insotita de case ,certificat de autenticitate custom shop si gibson warranty card.Pretul este usor negociabil in limita bunului simt avand in vedere ca este intr-o stare destul de buna si daca veti cauta pe chat gbt la fel va spune ca chitara din anul ala cu case si toate certificatele costa intre 2300-3000euro in functie de stare.Ca si schimburi probabil as aceepta tipul fender strat custom shop , eventual cu ceva diferenta din partea mea daca e cazul. Chitare 2
Recommended Posts