www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari!

Ca tot este despre cantatul la chitara, lectii si teorie acest sub-topic, am zis sa impartasesc cu lumea un eveniment foarte fain la care eu am participat anul acesta, in 2026.

Evenimentul este Rock Me Vienna Guitar Camp - prima "tabara de chitara" cu artisti internationali din Europa, la nivelul taberelor de chitara facute de John Petrucci, Steve Vai sau Andy Wood in SUA.

Anul asta au fost o sumedenie de artisti si a fost grozav sa particip la workshop-uri, diferite lectii de chitara si la finalul zilei sa cant cu ei pe scena la jam sessions.

Evenimentul este premium, orgaizat grozav si au fost tot felul de perk-uri: se pun la dispozitia participantilor chitare de la Ibanez (in special modele Prestige, chiar si J Custom) pe care sa canti/sa iei cu tine la workshop-uri (daca nu ai cum sa-ti aduci chitara de acasa).

Eu personal am fost extrem de incantat de ce a fost pentru 2026 si doresc sa particip si in 2027.

Recomand pasionatilor de chitara, rock si daca doriti o experienta muzicala premium si inedita.

https://www.rockmevienna.com/