www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Pret: 1000
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Salutare colegi,

Schimb rig-ul complet asa ca aceste delicateturi isi cauta pedalier nou, nu de alta dar ar fi pacat sa stea degeaba.

1. BOSS Turbo Distorsion DS-2 (250lei) un clasic nu sunt prea multe de spus aici

2. MI Effects Super Crunch Box (400lei) una din cele mai reusite pedale Marshall in a box, ff util switch-ul de compresie (dreapta este f tight daca se foloseste  pt lead, pe stanga este no compression drive gras si plin de armonice pt rhythm , mijlocu'e mijloc)  

3. Bearfoot Baby Pink Booster (400lei) clean boost care nu altereaza, nu coloreaza, nu distorsioneaza, e super curat (pana la 15db clean boost) , pus in fata unui drive iti boosteaza gainul , pus dupa un drive iti boosteaza volumul.

4. Pigtronix Echolution 2 deluxe (650lei) ar fi prea multe de povestit aici ..pentru delay enthusiasts

5. posibil, nu stiu inca sigur, un Strymon Flint (cu tot cu tap favorite switch-ul pentru a avea tap tempo pe tremolo) (1000lei)

Se pot proba in Bucuresti, trimit si oriunde altundeva iar daca nu-si face loc pana la urma in rig-ul tau mi-o trimiti inapoi (dar platesti tu fatzaiala)

Multam,

pedale.jfif

Edited by tudoranu