Alin Rosulescu Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Pret: 3000 Localitate: Pitesti Contact: 0740056896 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Pun la vanzare un PRS SE model Chris Robertson (Black Stone Cherry), fabricata in Korea, in 2016. Am primit chitara in urma unui schimb si din pacate nu prea imi e de folos (mai am un PRS si doua Gibson). Ca upgrade-uri, are chei locking Schaller si un Seymour Duncan 59 in bridge. Corpul este din mahon, top artar solid, grif mahon cu fretboard din palisandru. Combinatia de humbucker si P90, cu split pentru doza din bridge, ofera o plaja variata de tonuri, chitara fiind potrivita pentru orice stil. Are pe ea un set hibrid de Elixir, .011 - 0.54 si este setata si acordata in standard D si drop C. Starea instrumentului este foarte buna, fara defecte sau uzura la taste. Vine cu husa originala. Prefer predare personala in Pitesti, Bucuresti si imprejurimi. Pretul este de 3.000 Ron, foarte usor negociabil. Tel. 0740056896
Recommended Posts