NimVind Posted Monday at 16:34 Posted Monday at 16:34 Pret: 2100 Localitate: București Contact: PM Link producator: https://www.thomann.de/ro/hils_next_hn4_black.htm?atr=true Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Parte dintr-o vânzare am primit un headless fain, Hils HN4. N-o să bat câmpii pe aici despre cum chitara asta bate la fund Majesty sau Strandberg (n-am luat-o pe ulei… încă). Ce pot să spun fără să-mi fie frică de providență este că-i un instrument construit excelent, ușor de nu-l simți și prietenos cu proprietarul, în sensul că fretboard-ul cu radius 12-16 permite un set-up low-action numa’ bun pentru viteziștii de serviciu. Mai mult, la bani de Squier are și stainless steel frets. 🤯 Vine cu gigbag. În link-ul de mai sus aveți toate detaliile tehnice. În clipurile de mai jos puteți să auziți dozele high output, excelente pentru gjgjgj. La primul dați direct la 5:55. Schimb cu headless 7 string și diferență dacă e cazul. Pentru vânzare, prețul e de 2.100 lei negociabil, iar ultimul-ultimul preț este 2.000 fix. 🤗 Să fiți bine! 2
Recommended Posts