Blackthorn Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pret: 3000 EUR Localitate: Bucuresti Contact: 0731 444 646 Link producator: https://www.thomann.de/ro/fender_telecaster_custom_jrn_hle_gold.htm?atr=true Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Fender Custom Shop 1954 Telecaster Journeyman Relic HLE Gold este asa cum ii spune numele un Tele facut de Custom Shop la specificatiile blackguard din 1954. Este un medium relic executat foarte corect, ca si cum ar fi fost o chitara din acei ani folosita des, dar cu grija. Corpul e ultra premium ash, greutatea o idee sub 3kg, grif full maple tasty reliced, 21 taste medium jumbo cu radius de 9.5 Dozele sunt handwound twisted tele, setul meu preferat de doze de tele pe care le face Gibson. Chitara este in stare perfecta, fara relic suplimentar fata de fabrica, tastele ca noi si reglata impecabil. La rece este extrem de rezonanta, amplificat este definitia tonului de tele bun. Vine insotita de toate accesoriile din ultima poza, COA, hardcase custom shop etc. Este unul dintre modelele Custom Shop care a beneficiat de o atentie mai deosebita, diferentele fata de unul si mai scump regasindu-se in special la capitolul relic mai pronuntat. Este fix chitara din linkul de mai jos (adica este fix acest exemplar, nu unul similar). Un model oarecum similar (cu un relic mai putin vizibil si cu bigsby, dar restul specificatiilor identice) costa peste 30000 lei la Thomann, adica aproximativ 6000 euro. Eu doresc pe a mea 3000 EURO si NU doresc schimburi decat daca sunt unele in mod clar avantajoase pentru mine ( sa imi permita sa vand obiectul instant pentru pretul de schimb). https://www.thomann.de/ro/fender_telecaster_custom_jrn_hle_gold.htm?atr=true Contact 0731 444 646 4 1
Recommended Posts