AddRien Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pret: 4650 lei Localitate: Vaslui Contact: Mesaj privat Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând o Șarvelă cu următoarele specificații: Gât (Neck): Gât din arțar cu finisaj uretan satinat aplicat manual și marcaje tip punct negre. Profil Speed Neck cu margini rotunjite ale tastierei pentru o cântare mai lină. 22 de taste jumbo pe o tastieră cu rază compusă de 12”-16”. Roată pentru reglajul truss rod-ului montată la călcâiul gâtului pentru ajustare ușoară. Piuliță de blocare Floyd Rose seria 1000. Lățimea piuliței este de 1.6875”. Gâtul este drept, iar truss rod-ul funcționează corect. Corp (Body): Corp solid din arin cu top din arțar quilted, într-un finisaj lucios Chlorine Burst foarte atrăgător. Formă San Dimas Style 1 cu margini conturate. Hardware cromat și fără pickguard pentru un aspect curat și modern. Ușoară și rezonantă. Electronică: Două doze Dimarzio Evolution, albe, zic eu, mult mai potrivite decât cele cu care vine chitara în mod normal. Cutie (Case): Include un hardcase inscripționat Charvel. Nu am pus poze, dar arată ca nou. Este acesta: https://www.thomann.de/ro/charvel_skb_case_e_guitar.htm Chitara sună într-un mare fel, este cea mai rezonantă dintre chitarele mele, dar, din păcate, cânt prea puțin pe chitarele cu Floyd. Este setată perfect cu coarde 9-42, noi. Chitara sună-n felul următor: 2
Recommended Posts