NimVind Posted yesterday at 14:33 Posted yesterday at 14:33 Pret: 9500 Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Chitară a aparținut stimabilului @AddRien, căruia îi mulțumesc din nou pentru că a avut grijă să-mi trimită un instrument deosebit, îngrijit și gata de cântat. Aici aveți anunțul original, nu are sens să repet toată povestea din spate. Este un LP Traditional mai cu moț, făcând parte dintr-o ediție limitată ocazionată de aniversarea a 120 ani de Gibson. Chitarele din acest batch au început să devină din ce în ce mai căutate, în mod particular acest finisaj jeans, Ocean Blue, care este de-a dreptul spectaculos. Vine cu hardcase original. Nu caut să fac profit. M-a costat 9.500 lei, o vând cu 9.500 lei. Mi-a fost rușine să negociez având în vedere prețul excelent, așa că nici la vânzare nu e loc de rabat. Modelul de față, în finish Ocean Blue, apare rar la vânzare și, pentru moment, este singura chitară disponibilă. Schimb cu Soldano SLO100 (diferență din partea mea), Tone King Imperial MKii (schimb 1:1) sau Falcon Grande (+1000 lei din partea voastră). 4
Recommended Posts