AddRien Posted yesterday at 13:54 Posted yesterday at 13:54 Pret: 4750 lei Localitate: Vaslui Contact: Mesaj privat Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pun la vânzare, pentru scurt timp, o chitară deosebită, fabricată în Japonia. Are un aspect fabulos, trei culori combinate interesant. Mie mi se pare că seamănă cu Aurora boreală sau ceva dintr-un nor stelar! Gâtul este din arțar copt/baked maple, iar corpul este din mahon cu camere (chambered) și top din arțar/ash, finisat în relief/sand blasted. În plus față de cum vine în standard, chitara a primit câteva upgrade-uri: - nut Tusq self lubing, care asigură păstrarea acordajului după ce folosești tremolo-ul; - brass block pentru tremolo (cel standard va fi inclus) care face chitara să sune și mai bine; - butoane negre (cele crom vor fi incluse); - strap lock pins. Chitara are 3kg, foarte rezonantă și comodă! Nu are semne de folosire. Vine cu o husă Harley Benton aproape nouă. Prețul unei chitare, pe site-ul Vola, cu tot cu transport și taxe la noi ajunge, în momentul actual, cu codul lor de reducere, aproximativ 6000 de lei. Eu vreau pe a mea 4750 lei plus transport și nu mă interesează niciun schimb. 2
Recommended Posts