www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pret: 4750 lei
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Pun la vânzare, pentru scurt timp, o chitară deosebită, fabricată în Japonia. Are un aspect fabulos, trei culori combinate interesant. Mie mi se pare că seamănă cu Aurora boreală sau ceva dintr-un nor stelar! 

Gâtul este din arțar copt/baked maple, iar corpul este din mahon cu camere (chambered) și top din arțar/ash, finisat în relief/sand blasted.

În plus față de cum vine în standard, chitara a primit câteva upgrade-uri:

- nut Tusq self lubing, care asigură păstrarea acordajului după ce folosești tremolo-ul;

- brass block pentru tremolo (cel standard va fi inclus) care face chitara să sune și mai bine;

- butoane negre (cele crom vor fi incluse);

- strap lock pins.

Chitara are 3kg, foarte rezonantă și comodă! Nu are semne de folosire. Vine cu o husă Harley Benton aproape nouă. 

Prețul unei chitare, pe site-ul Vola, cu tot cu transport și taxe la noi ajunge, în momentul actual, cu codul lor de reducere, aproximativ 6000 de lei. Eu vreau pe a mea 4750 lei plus transport și nu mă interesează niciun schimb.

WhatsApp Image 2026-01-06 at 15.25.06 (1).jpgWhatsApp Image 2026-01-06 at 15.25.06 (7).jpgWhatsApp Image 2026-01-06 at 15.25.06 (6).jpgWhatsApp Image 2026-01-06 at 15.25.06 (2).jpgWhatsApp Image 2026-01-06 at 15.25.06 (5).jpgWhatsApp Image 2026-01-06 at 15.25.06 (3).jpgWhatsApp Image 2026-01-06 at 15.25.06 (4).jpg

• Like 2