Mr V. Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pret: 800 de lei Localitate: București Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vând pedală preamp Seymour Duncan Twin Tube Mayhem. O am în urma unui schimb, am folosit-o foarte puțin, exclusiv în regim de apartament. Prezintă semne de uzură normală pentru vârsta ei, plus două mici pete, vizibile de aproape, care nu au ieșit cu nimic (așa am primit-o). Se află în cutia originală, cam hărtănită, și are indispensabilul alimentator SD de 16 v. Totul funcționează așa cum trebuie. Nu e cazul să o laud singur, există numeroase materiale pe net despre ea. Prețul e gata negociat: pe Reverb nu e nici una de vânzare, iar singura Twin Tube Classic e listată la 199 de euro plus transport. Nu o vând pentru că am nevoie de bani sau pentru că nu e bună, deci nu răspund la oferte „irezistibile”, de tip „Moșule, îți fac eu un preț bun!”. Livrare personală numai în București, nu trimit în țară. Contact prin PM, dacă treaba e serioasă trecem la telefon. Pedala poate fi testată în zona Moșilor. Sunt dispus la schimburi cu pedale de valoare egală, preferabil nu de drive, sau cu cabluri și alte chestii pentru chitară (luați-mă prin surprindere). 1
Recommended Posts