Marian90 Posted Friday at 06:02 Posted Friday at 06:02 (edited) Pret: 650 Localitate: București Contact: 0787877874 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Squier Stratocaster Made in Japan – FujiGen 1987 (E-Series) Vând o chitară Squier Stratocaster Made in Japan, seria E722440, fabricată în celebra fabrică FujiGen Gakki în jurul anului 1987. Este una dintre cele mai bine cotate serii Squier, cunoscută pentru calitate superioară, apropiată de Fender Japan. Specificații: Corp: Alder (arin), rezonant, greutate medie Gât: Arțar, profil „C” confortabil, 21 taste Tastieră: maple – Doze: 3x single coil ceramice vintage Momentan chitara are un alt pickguard montat cu alte doze, dar veți regăsi in poze si pe cel original. Chitara se va vinde doar cu pickguard-ul original. Bridge: Tremolo clasic Fender-style Made in Japan (FujiGen) Stare: Foarte bună pentru vârsta ei. Freturi în stare bună, acțiune joasă, toate componentele funcționează perfect. Nu s-au făcut modificări – totul este original. Sună excelent și are vibe-ul vintage specific anilor ’80. Bonus: Include husă fender. Accept test în București. Trimit și în țară, ambalată corespunzător. Pe net eu am găsit chitara in jur de 900-1000 de euro, eu vreau pe a mea 650 de euro. Edited Friday at 06:07 by Marian90 3
Blackthorn Posted Friday at 07:02 Posted Friday at 07:02 Multa lume nu stie despre ele, sunt chitari care suna muuuult mai bine decat Straturi noi cu pretentii, si au acel vibe vintage pe care multi il cauta. Dozele, desi sunt ceramice au un ton foarte cald si expresiv, dar si cu claritate. Daca nu as fi in reorganizare cu colectia de chitari as fi luat-o eu 1
hourglass Posted Saturday at 14:26 Posted Saturday at 14:26 On 11/07/2025 at 10:02, Blackthorn said: Multa lume nu stie despre ele, sunt chitari care suna muuuult mai bine decat Straturi noi cu pretentii, si au acel vibe vintage pe care multi il cauta. Dozele, desi sunt ceramice au un ton foarte cald si expresiv, dar si cu claritate. Daca nu as fi in reorganizare cu colectia de chitari as fi luat-o eu la fel si eu. great deal for a great value guitar
Recommended Posts