bure_73 Posted May 30, 2025 Posted May 30, 2025 Salut , am costruit un contoller midi usb cu o placa arduino pro micro cu 6 potentiometre 8 footswitch si o pedala de expresie dar codul pe care il am este pentru 4 potentiometre si 8 footswicth-uri si as vrea sa gasesc pe cineva sa ma ajute cu codul,am incercat cu chatgb ,gemini.... sa il modifice dar nici o varianta nu merge . Daca exita cineva care se pricepe ii trimit codul . Ozzi buna
LoreleiMayun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Salut. Nu e ceva foarte complicat, dar trebuie modificat corect codul, nu doar „extins”. De obicei problema apare la maparea pinilor și la modul în care sunt citite valorile analogice pentru potențiometre. Pentru 6 poturi trebuie să adaugi încă două intrări analogice și să le citești în loop, exact ca pe cele existente. Apoi trimiți valorile ca MIDI CC, fiecare cu alt număr. La footswitch-uri e mai simplu, dacă deja ai 8, probabil codul e ok acolo. Ai grijă și la debounce pentru switch-uri și la smoothing pentru potențiometre, altfel o să ai valori instabile. Dacă vrei, pune aici codul și schema de legături și sigur se poate ajusta să meargă cum trebuie.
Recommended Posts