karpi Posted Tuesday at 11:46 Posted Tuesday at 11:46 Problema MARE ! Dupa doua defectarea a doua PC am cumparat altele ,,, Exersez si trag cu ZOOM R8. Dupa doi ani m-am decis ca ar fi cazul sa mixez trackurile trase cu ZOOM in CUBASE ....automatizari etc. Am instalat CUBASE 9 care a functionat o zi apoi a venit fituica cu " inregistreaza-te" Caut codurile ..le gasesc !! CLICK ...si ,,,The eLicenser service closes down on May 20, 2025. Dar ! Nici nu se cupleaza linkul .Practic eLicenser este DOWN de o vreme ! . Asa ca nu pot folosi decat un CUBASE "vechi" cu codul pe CD . Cei care au licenta pe "stick USB" patesc la fel daca pierd sau daca se defecteaza "stick"-ul.!!! Acum "sap" sa vad ce se poate face ,am intrebat "Chat gpt " care a raspuns ca "slabe sperante ". Poate cineva dintre colegii rgc.ro cunosc o rezolvare . Nu am incercat inca daca eLicenser cu softurile de la Korg .Oare face la fel ? . Sa caut datele ca sa accesez contul My Steinberg sa vad ce se ma poate salva . "You need to reactivate a Soft-eLicenser-based product before the eLicenser end of the service." ???? Adica si cei care momentan au licenta activa ???
Recommended Posts