ThinkBlue Posted Friday at 16:36 Posted Friday at 16:36 Pret: 4000 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand un Gibson SG Standard, dupa serie este facut in 1996, deci, maine-poimaine, face 30 de ani. Cheitele tin bine acordajul, dar nu mai sunt ce-au fost odata. Dozele sunt Classic 57. Trimit si in tara prin curier, ambalat corespunzator. Pret 4000 RON. 1
Blackthorn Posted Friday at 18:07 Posted Friday at 18:07 Sigur nu e SG Special? Dots si nuanta aia de rosu cam asa ar spune
ThinkBlue Posted Friday at 18:16 Author Posted Friday at 18:16 Sincer, nu prea știu. Am cumparat-o tot de pe RGC prin 2013, iar cel care o vindea asa a promovat-o, ca Gibson Standard.
raducu Posted Friday at 18:23 Posted Friday at 18:23 15 minutes ago, Blackthorn said: Sigur nu e SG Special? Dots si nuanta aia de rosu cam asa ar spune In plus, sg standard nu ar trebui sa fie cu neck binding?
ThinkBlue Posted Friday at 18:26 Author Posted Friday at 18:26 La Gibson-uri chiar nu ma prea pricep. Faptul ca e Special e de bine sau de rău? Nu intenționez sa păcălesc pe nimeni.
raducu Posted Friday at 18:29 Posted Friday at 18:29 Stai linistit ca aici nu e vorba de pacaleala. Incercam sa te ajutam sa fie anuntul cat mai ok sa nu induca lumea in eroare. In principiu, un sg standard cu toate cele mentionate mai sus, se vinde mai scump.
ThinkBlue Posted Friday at 18:34 Author Posted Friday at 18:34 Da, chiar apreciez foarte mult ajutorul vostru. In afara faptului ca i-am schimbat dozele, chitara e asa cum am luat-o de pe forum. Chiar am cautat în arhiva sa vad dacă-l mai găsesc pe cel care mi-a vandut-o, dar nu mai am mesajele.
Blackthorn Posted Friday at 21:30 Posted Friday at 21:30 Special e varianta de buget, de principiu corp mai subtire, cu minim de ornamente, gen inlays, binding, electronica mai "ieftina" etc, venea fara hardcase, doar cu husa aceea triunghiulara. In general erau la aproximativ jumatate din pretul unui Standard. Asta nu le facea neaparat chitari rele, erau doar mai basic, adica exact ca o masina cu motorul de baza si la prima echipare, fara piele, Bang & Oluffsen si trapa panoramica, fara clima bizonica etc. 2
ThinkBlue Posted Saturday at 06:04 Author Posted Saturday at 06:04 Da, e clar ca e Special. Am mai cercetat si eu putin pe net. Din pacate, n-am cum sa modific anuntul, astfel incat il sterg si pun altul cu specificatiile corecte.
Recommended Posts