mmihai3 Posted Saturday at 15:41 Posted Saturday at 15:41 Pret: 1000 Localitate: București Contact: 0746 020 113 Link producator: https://www.thomann.de/intl/fender_neck_player_series_tele_pf.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vând sau schimb griful Fender Player Telecaster de pe chitara din imagini, cu tot cu cheițe (Fender American Standard) și string retainers (Gotoh RG105/RG130), pentru a-l înlocui cu unul cu tastiera din arțar (maple fretboard). Este în stare impecabilă, cumpărat de nou în ianuarie 2023, iar eu nu sunt muzician profesionist 😇 Nut-ul e tăiat cum trebuie, pentru acțiune joasă și fără fret buzz. Păstrează acordajul foarte bine, rar trebuie să acordez chitara. Se poate proba pe chitara mea. Motivul schimbării este că doresc mai multă claritate pe această chitară, care are un corp greu de frasin european, cu un exces de bași și sustain. Schimb doar cu modele Fender Player Series, cu ăsta mă înțeleg cel mai bine. Neapărat cu tastiera din arțar. Poate fi și Player Plus, mai ales că are un radius mai potrivit pt ToM bridge al meu. Prețul de vânzare mi se pare mai mult decât rezonabil, având în vedere că doar materialele costă 1560 lei, plus cât am lucrat la el și faptul că e reușit 😁 Pt provincie, pot face înregistrări sau ne vedem pe Zoom și discutăm, în funcție dacă e vânzare sau schimb. Atenție, nu vine cu imbus pt trussrod, eu mi-am comandat separat.
Recommended Posts