LumpY Posted January 17 Posted January 17 Pret: 8500 RON Localitate: Timisoara Contact: 0724773870 Link producator: https://strandbergguitars.com/eu/product/boden-standard-nx-7-natural/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb Strandberg Boden standard NX7 cu diferite variante de 7-ar headless cu tremolo. Chitara are adaugat un kill-switch in locul potentiometrului de ton. Pot-ul de ton nu este scos din circuit, ci doar impins in cavitate. Trecerea de la potentiometrul de ton la kill-switch sau invers, se face f simplu in mai putin de 5 minute. - a fost cumparata in Aprilie 2024 de pe site-ul Strandberg.com si nu prezinta nici o urma de uzura. 4
TudorAdrian Posted February 16 Posted February 16 Sper ca nu mi-e luat in nume de rau insa, momentan, la 8,000 RON o iei noua pe Thomann: https://www.thomann.de/ro/strandberg_boden_standard_nx_7_natural.htm?shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6MTIsImxhbmd1YWdlIjoxNH0%3D&reload=1
LumpY Posted February 16 Author Posted February 16 (edited) corect. nu o iau in nume de rau de loc ✌️ in principiu sunt mai mult interesat de schimb si acela ar fi pretul echivalent. pretul de vanzare binenteles ca ar fi sub cel de magazin, dar momentan nu vreau sa raman fara chitara Totusi, nu stiu cum cei de la thomann si muziker au preturi mai mici decat magazinul online al producatorului. Iar preturile de pe reverb n-au nici un sens 😅 Edited February 16 by LumpY
TudorAdrian Posted February 17 Posted February 17 9 hours ago, LumpY said: corect. nu o iau in nume de rau de loc ✌️ in principiu sunt mai mult interesat de schimb si acela ar fi pretul echivalent. pretul de vanzare binenteles ca ar fi sub cel de magazin, dar momentan nu vreau sa raman fara chitara Totusi, nu stiu cum cei de la thomann si muziker au preturi mai mici decat magazinul online al producatorului. Iar preturile de pe reverb n-au nici un sens 😅 Da, Reverb-ul e rupt de realitate de multe ori. Thomann probabil isi permit cum au asa mult business. Daca te gandesti ca vrei s-o si vinzi, da-mi un PM te rog frumos si discutam un pret. Daca te intereseaza un schimb, am un Ceriatone Chupacabra 50W pus la vanzare:
LumpY Posted February 17 Author Posted February 17 ok. Momentan astept o chitara comandata de anul trecut, cel mai probabil prin luna Mai va fi gata, si atunci voi actualiza si pretul de vanzare. Interesant amp-ul dar la schimb sunt interesat doar de alt 7-ar headless. ideal ar fi un Boden Prog. merci oricum pt oferta ✌️
Recommended Posts