covrigu Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago hey sunt un copil handicapat din bucuresti, am 15 ani si 0,5 neuroni. n am ce sa fac asa ca vreau sa fac o trupa de grindcore sau orice altceva idk ceva sa nu imi bat capu prea tare🥸 cant la chitara de 2 ani, am cam pierdut timpul degeaba si nu prea stiu sa cant melodii daaar as putea sa incerc sa invat (sunt bata la invatat) idk caut oameni faini, chill si putin retardati (vreu sa fim cea mai controversata, gay, dubioasa, idk, chill, retard trupa din romania ummmm idk sa scriem melodii despre orice, unele mai melodice, unele mai sa ne batem **** de ele:))) idk) nu mi pasa la ce fel de instrument canti, nu mi pasa daca stii sau nu sa canti, vreau sa fie foarte for fun, simplu, dragut sa nu ne strasam prea tare🙏 (orientativ asa ascult slayer, metallica, am descoperit si carcass acu cateva saptamanii doamne ajuta, chestii random idk doja cat, napalm death, pantera idk pot sa ascult orice sunt deschisa la orice gen) daca e cineva interesat, insta: covrigu42
Recommended Posts