mmihai3 Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 Pret: 190 - 580 lei Localitate: București Contact: 0746 020 113 Link producator: ehx.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vând următoarele pedale Marca Electro Harmonix, toate în stare foarte bună: - Satisfaction fuzz - 190 lei. (sunet de fuzz nazal a la anii 60) - Crayon overdrive - 240 lei. (un overdrive versatil, cu amplă arie de gain și control pt bași și înalte) - Hot Tubes overdrive - 260 lei. (emulează destul de bine distorsiunea pe lămpi datorită unui circuit ingenios cu "CMOS inverters") - Ripped Speaker fuzz - 390 lei. (un fuzz versatil cu un control de bias al tranzistorilor care îi conferă diverse voci) - Oceans 11 reverb - 580 lei. (reverb digital cu foarte multe efecte, inclusiv delay și tremolo. Alimentator inclus) 1
mmihai3 Posted March 17 Author Posted March 17 Au mai rămas: 1. EHX Satisfaction fuzz - 190 lei. Are sunet clasic de fuzz al anilor 60. Nu cred că se mai produce, că a apărut Satisfaction Plus. Eu mai am și TC Rusty, am vrut sa păstrez doar unul. Le-am comparat, am decis să rămân la Rusty. 2. EHX Hot Tubes nano - preț nou 210 lei. L-am scăzut pt că lumea nu prea îl cunoaște la noi. Este un overdrive care simulează foarte aproape distorsiunea pe lămpi, cu un circuit de invertoare, ceva. Are un sunet neutru, se poate construi sunetul cu el, împreună cu alte pedale. EHX îl folosesc în demo-uri, iar pedala e cunoscută printre cei care caută sunet apropiat de lampă într-o pedală. 3. EHX Ripped Speaker - preț nou 360 lei. E ca și nou. Poate obține foarte multe sunete de fuzz prin controlul de bias la tranzistori (numit RIP). Sunet neutru, i se poate schimba vocea cu pedale înainte și/sau după.
Recommended Posts