lukeblue Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 (edited) Am gasit de curand un film animat despre guitarmageddon,concursul ce se desfasoara in state anual,numai ca e facut la misto. S-ar putea sa fie o mica problema pentru cei cu conexiune slaba avand in vedere ca fisierul are 66MB dar eu zic ca merita. Mie imi place antrenorul p.s: FREAKY OUTIE!!!!! Edited September 13, 2005 by NiNjA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Parea interesant, dar nu pot sa download mai mult de 10 mb din el... cred ca-i hostu de vina.. poate poti sa-l atasezi aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeblue Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Damn...initial asa am vrut sa fac dar "autoritatile" mi-au explicat ca nu se pot atasa mai mult de 20MB. Linkul ar trebui sa mearga,la naiba,mi-a luat 1h sa-l uploadez pe serviciul ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Well... de inceput merge si merge chiar bine cu vreo 40k/sec.. insa se opreste pe la vreo 10-15 mb si zice file download complete... am incercat cu mai multe chestii si sigur nu e de la mine.. Poate faci o arhiva si-l imparti in 3 bucati asa poate sa-l ia tot popuru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 s-a intepenit la 39 de megi shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeblue Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 (edited) Ok. Uite le-am lasat la 16 Mb sa nu am surprize la upload. Eu le arhivasem in rar dar nu m-a lasat sa le uploadez cu extensia asta,dar cu zip a vrut.Eu zic ca le vede rar si asa. Enjoy. Edited September 13, 2005 by NiNjA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Thanks man! Owe you one! Feedbacku dupa ce vizionez Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiNjA Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Sorry guys, uitati-va la Home Movies pe Cartoon Network. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts