Liviu.Pop Posted April 20 Share Posted April 20 (edited) Am obosit să tot schimb 3PDT-uri. Vreau să le înlocuiesc cu momentary switch-uri și relee și am nevoie de o schemă de comandă on/off testată. Accept sugestii sau variante, dar în principal asta mă interesează. După ce primesc, sau și înainte, cred că putem folosi topicul și pentru alte solicitări de acest gen. Edited April 20 by Liviu.Pop Link to comment Share on other sites More sharing options...
vicsnd Posted April 23 Share Posted April 23 (edited) -'Neata Dom' Liviu, noi am mai comunicat sporadic - ai aici ce-ti trebuie Verificat si Testat personal ! Edited April 23 by vicsnd add pic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted April 29 Author Share Posted April 29 (edited) Merci frumos. Da, e bună, dar eu mă gândeam la varianta cu momentary switch, nu cu on/off. Edited April 29 by Liviu.Pop Link to comment Share on other sites More sharing options...
vicsnd Posted April 30 Share Posted April 30 Atasez 2 circuite - alegi circuitul la 12 Volt, cu mici modificari / adaptari obtii EXACT ce cauti ( presupun ca nu e o problema modificare necesara devreme ce construiesti pedale pt chitara) - NU am realizat circuitele propuse aici, sint reduse la ultima expresie a simplitatii, 100% vor lucra corect combinate adica 555 la 12 Volt si un singur microSw ON/OFF. PS Conectezi contactele releului 2X3 > True Bypass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts