mischike Posted February 2 Share Posted February 2 (edited) Pret: 2500 Localitate: Sibiu Contact: 0740990189 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Amp-ul este in stare buna de functionare, are urme de uzura dar e solid ca un tanc. Se poate proba in Sibiu. A nu se confunda cu SVT-3 sau SVT-3 pro-urile ce au urmat, fabricate in USA sau in Asia, acest amp foloseste aceeasi sectiune de preamp ca legendarul SVT-II, cel mai aclamat preamp fabricat de Ampeg, si cea mai buna versiune compacta a SVT-urilor din anii '70 si '80. Totul original pe el, mai putin capacul de la pot-ul de Volum, si un capacel lipsa la un fader de la EQ. Nu caut schimburi, il vand pentru ca am inca alte 3 amp-uri de bass si nu mai am nevoie de el. Vine intr-un rack 5U destul de abuzat, cu capacele crapate si peticite, dar suficient de intregi cat sa asigure protectie la transport. Pretul nu este negociabil. Edited February 2 by mischike wrong photos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischike Posted July 9 Author Share Posted July 9 inca valabil, 2500 ron pentru un Ampeg USA cu un super preamp apreciat universal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted November 6 Share Posted November 6 de curiozitate... functioneaza la 230 VAC ? sau are nevoie de traf de la 230 VAC la 120 VAC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischike Posted November 7 Author Share Posted November 7 Salut, multumesc pentru intrebare, am uitat sa specific acest lucru. Da, este convertit pentru piata europeana, functioneaza doar la 230V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts