xxxCOSMINxxx Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Salutare Vreau sa folosesc o boxa JBL PartyBox 110 ca si monitor/amplificator de bass Din ce am citit pe net asta poate afecta difuzoarele ( desi altii spun ca JBL-urile merg super ok pe chitara bass) In schimb nu am gasit pe cineva sa spuna ca a folosit setup-ul pe care intentionez sa il folosesc eu, adica Bass->Procesor sau Amp Sims (Bias Fx) ->JBL Am gasit doar raspunsuri de la oameni ce au folosit un bass direct in boxa, fara un preamp sau ceva inainte, As dori sa stiu daca se merita investitia? Si daca chiar afecteaza cu ceva difuzoarele? Si daca as obtine ceva similar unui amp? Mai mult ca parte de monitorizare/repetitii cu trupa, nu am nevoie sa umple stadioane, doar sa ma aud pe langa tobe PS: in setup-ul meu ma mai ajuta foarte mult ca e stereo, din cauza ca din Bias pot duce un canal pe fiecare difuzor si de asta m-ar incanta o boxa de genul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted July 24, 2023 Share Posted July 24, 2023 Orice procesor cu iesire line level (aux, line, maybe casti) ar trebui sa mearga fara probleme pe orice boxa cu intrare line/aux (later) Acum am vazut ca are si intrument in, deci teoretic il poti folosi si 'pe direct' dar as putea paria ca nu are nici o sansa langa un tobar. Ca monitor/home practice ar trebui sa fie functional, dar nimic mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted July 26, 2023 Share Posted July 26, 2023 As zice ca nu, 2 difuzoare de 5" sunt total insuficiente ca randament si volum pt repetitii, pentru acasa pot fi o solutie de repetat la volum f mic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts