www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut tobosar, basist si pianist in Craiova sau in apropiere, pentru un proiect de Stoner Rock/Psychedelic - Proggresive cu influente tip: Kyuss, Colour Haze, Sungrazer, Pink Floyd, Naxatras.


GabrielPro
 Share

Recommended Posts

Salutare,

Caut tobosar, basist si pianist care sa indrageasca acest gen tip Stoner/Psychedelic cu laturi progresive, in acelasi timp sa aiba ca trupe de influente artisti precum: Kyuss, Colour Haze, Sungrazer, Pink Floyd, Naxatras, All Them Witches, Causa Sui, Elder, The Re-Stoned, All Them Witches, Maha Sohona. In principiu, proiectul se invarte in jurul unui sound tip Colour Haze (o sa las niste piese ca exemplu), sound-ul autentic uramand sa ni-l cream pe parcursul calatoriei.

Tipul de de compozitie se v-a invarti foarte mult in ritmica si tonul basistului dar si ritmul experimental al tobelor iar eu la chitara as completa cu melodia in sine. Practic, pe inceput clean si spre sfarsit crescand catre distors si alte combinatii de genul.

Repetitiile se pot desfasura in salile de repetitii din Craiova (acestea fiind in numar de 2 cu preturi diferite dar nu scumpe).

Condiitile sunt urmatoarele:
- Tobosarul sa fie experimentat cu un ritm mai "loose" low to mid tempo, sa fie experimental si creativ;
- Basistul sa aiba un bass cu 4 corzi pe care il poate acorda din E Standard in Drop C, de preferabil un bass care arata vintage dar merge orice, si sa detina un head/amplificator pentru eventualele concerte. Daca se poate sa detina si un pedalier propriu cu efecte sau cel putin un fuzz/distortion/overdrive iar daca nu, rezolvam pe parcurs.
 

Nota 1: Caut oameni cu dorinta de a duce acest proiect departe si a ne creea un renume si la urma un brand.

Nota 2: Proiectul nu v-a trebui sa sune exact cum am descris eu, atata timp cat ne invartim in ritmurile din exemplele pieselelor de mai jos, putem face orice de genul. 

Daca stii ca asculti acest gen si il iubesti, nu ezita sa ma contactezi 😄

Va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.