www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GabrielPro

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GabrielPro

  1. Vand "Gibson Les Paul Tribute Satin Iced Tea" + Husa Soft Shell Gibson Culoare: Satin Iced Tea Finisaj suprafaţă: Semi-lucios Tip: Les Paul Corp: Mahon Top: Arțar Gât: Arțar Profil gât: Rounded Măsura: 629 mm Radius: 12 " Număr taste: 22 Lăţime prăguş : 43 mm Tastieră: Palisandru Configuraţie doze: H-H Model senzor: 1x 490T, 1x 490R Control: 2x Volume, 2x Tone Comutator doze: 3 poziţii Cordar: Fixă Mecanică acordare: Vintage Deluxe Hardware: Nichel Ţara de fabricaţie: SUA Pret: 6000 RON negociabil Instrumentul are mici urme de folosire. O vand pentru ca vreau sa trec pe altceva. Se poate vedea si testa in Craiova. Trimit oriunde in tara DOAR prin transport OLX -> https://www.olx.ro/d/oferta/vand-gibson-les-paul-tribute-satin-iced-tea-husa-soft-shell-gibson-IDhAPlW.html?isPreviewActive=1&sliderIndex=0
  2. Salutare, Caut tobosar, basist si pianist care sa indrageasca acest gen tip Stoner/Psychedelic cu laturi progresive, in acelasi timp sa aiba ca trupe de influente artisti precum: Kyuss, Colour Haze, Sungrazer, Pink Floyd, Naxatras, All Them Witches, Causa Sui, Elder, The Re-Stoned, All Them Witches, Maha Sohona. In principiu, proiectul se invarte in jurul unui sound tip Colour Haze (o sa las niste piese ca exemplu), sound-ul autentic uramand sa ni-l cream pe parcursul calatoriei. Tipul de de compozitie se v-a invarti foarte mult in ritmica si tonul basistului dar si ritmul experimental al tobelor iar eu la chitara as completa cu melodia in sine. Practic, pe inceput clean si spre sfarsit crescand catre distors si alte combinatii de genul. Repetitiile se pot desfasura in salile de repetitii din Craiova (acestea fiind in numar de 2 cu preturi diferite dar nu scumpe). Condiitile sunt urmatoarele: - Tobosarul sa fie experimentat cu un ritm mai "loose" low to mid tempo, sa fie experimental si creativ; - Basistul sa aiba un bass cu 4 corzi pe care il poate acorda din E Standard in Drop C, de preferabil un bass care arata vintage dar merge orice, si sa detina un head/amplificator pentru eventualele concerte. Daca se poate sa detina si un pedalier propriu cu efecte sau cel putin un fuzz/distortion/overdrive iar daca nu, rezolvam pe parcurs. Nota 1: Caut oameni cu dorinta de a duce acest proiect departe si a ne creea un renume si la urma un brand. Nota 2: Proiectul nu v-a trebui sa sune exact cum am descris eu, atata timp cat ne invartim in ritmurile din exemplele pieselelor de mai jos, putem face orice de genul. Daca stii ca asculti acest gen si il iubesti, nu ezita sa ma contactezi 😄 Va multumesc!
  3. Salutare, Din pacate sunt din Craiova dar voiam sa stii ca nu esti singurul caruia ii place genul si daca iti vine sa crezi, am aceleasi influente ca si tine. Kyuss m-au introdus in genul asta si ii idolatrizez la fel de mult ca si pe Sabbath impreuna cu Sleep, Electric Wizard, The Machine, Lowrider, Dozer cu Unida, Elder, Colour Haze, Sungrazer, Greenleaf, Stoned Jesus, Causa Sui, Truckfighters, Wet Cactus, Tool si multi altii. Se intampla chiar sa fiu si basist si chitarist. Stiu majoritatea riffurilor de la Kyuss pe bass si chitara iar Sabbath m-au facut defapt sa iau bassul in mana. Sper sa gasesti pe cineva care imparte aceeasi viziune cu tine sau cel putin aproape si desigur sa fiti in aceeasi locatie, cheers!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.