mihai coporan Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Salut. Stie cineva de un domn Voicu, Voican sau ceva in genul asta care statea la Iancului si facea statii de amplificare, copii Marshall? Vorbesc de anii 95-96. Incerc sa dau de el. Multumesc!
guitarhead reloaded Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 🤓 nu cumva era vb. de Dl. Vasca (Vaska)?
mihai coporan Posted March 1, 2023 Author Posted March 1, 2023 Sincer nu stiu, nu imi suna cunoscut “Vaska”. Mai zi-mi ceva de dansul te rog.
guitarhead reloaded Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Nu stiu mai nimic, acum :/ ... Dar imi suna cunoscut, de prin anii '80, de fapt!. Era singurul care "facea Marshal", cred... (in afara de faimosul Tudoran). Trupele "mari" de rock din anii aia aveau asa ceva (vezi Iris,Voltaj, etc.) Sunau bestial amp-urile astea, din cite-mi aduc aminte.. omu' stia ce face! Se poate sa mai fi aparut si alti constructori, de atunci, yes! (dar nu stiu eu, fiind un pic plecat din tara fix in anii de care vb.)
vaxe Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 https://forums.rgc.ro/profile/10348-garantwerke/ Salut. Link-ul de mai sus este al D-lui. Vasile Vaska! Succes! 1
Recommended Posts