Bguitar Posted February 12 Share Posted February 12 (edited) Pret: 400 RON Localitate: Iasi Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un bridge Babicz FCH pentru bas cu 4 corzi. Este varianta cu 5 suruburi care se potriveste pe basurile Squier si Fender Mexico, cred ca si cele vintage, dar nu stiu exact. Nu se potriveste pe American Professional. Se gasesc aici toate informatiile referitoare la dimensiuni si aici instructiuni de montare. Avantajul acestui bridge este ca are o masa mai mare, face contact cu corpul pe o suprafata mai mare si se poate bloca setup-ul odata ca a fost facut. L-am cumparat nou de la Thomann acum 2 ani si a stat pe un bas Squier care nu a fost folosit aproape deloc, asta fiind si motivul vanzarii. Predare personala in Iasi sau trimit in tara prin FanCourier ambalat corespunzator, cu toate accesoriile, pe cheltuiala cumparatorului. Nu accept schimburi! Edited February 12 by Bguitar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bguitar Posted April 5 Author Share Posted April 5 Up! Pret nou: 350 RON + transport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bguitar Posted April 16 Author Share Posted April 16 Up! Pret nou: 300 RON + transport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
primitivu' Posted October 15 Share Posted October 15 Salut, mai este valabil anuntul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bguitar Posted October 15 Author Share Posted October 15 Salut! Da, e valabil. Ai PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts