matei90 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Pai... vreau sa invat o melodie noua...si nu stiu exact ce anume... vreau sa fie blues si vreau sa fie pentru acustica.... nu ma puteti ajuta si voi cu niste sugestii?...pls :)
matei90 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 merci de sugestii...o sa-mi iau zilele astea un slide....sa incerc rollin' and tumblin'.... pride and joy o invat chiar acum :)
StratMan Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 merry go round/peter green's fleetwood mac drifting blues/eric clapton (ec was here)
s0rin Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 (edited) Succes matei! Ca sa ai un punct de referinta uite aici link-ul la piesa originala cantata de SRv unplugged la Mtv: http://www.youtube.com/watch?v=iMGLUWDghxk Ceea ce cant eu in link-ul din postul anterior e un amestec intre original si ce mi-a mai trecut mie prin cap mai ales la partea de "solo?" Daca ai vreo intrebare.... ps: eu o cant in standard tuning coborat un ton adica DACfad (de aceea se aude si un pic de fret buzz) , si cred ca si SRv o canta coborata un semiton , si foloseste un 12 strings. Edited June 8, 2007 by s0rin
Recommended Posts