meyhnach Posted December 10, 2022 Posted December 10, 2022 Pret: 1000 Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar Squier Classic Vibe in stare buna. Ceva exclusiv cu single coiluri. Daca are vreun humbucker, nu ma intereseaza. Oferte prin PM
Marius Vodnar Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 L-am pus la un moment dat la vanzare...dar nu se vede anuntul "Pentru cunoscatorii de Stratocastere....pt cai ce nu cunosc acest model particular....interesati-va pe forumurile internationale. Este modelul facut in China inainte de 2018 cand au mutat productia in Indonezia . Este facut din One Piece Alder .Toate Stratocasterele noi (inclusiv USA) se fac acum din Poplar. Am inlocuit Tremolo cu ABM vintage (straight fit) 200 euro si locking Gotoh vintage tunners ( straight in fit) 100 euro . Doze originale Toneriders...cititi despre ele....Singurul motiv pt care o vand....mi s-a pus pata pe un ESP LTD M-1 custom 87 black. Chitara e ca noua,cine o incearca garantez ca pleaca cu ea imediat....am avut 6 USA Strats de-a lungul timpului....stiu ce vorbesc."
Recommended Posts