www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marius Vodnar

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Marius Vodnar

  1. Stare foarte buna,cu husa originală,făra nici o problemă
  2. Cel mai bun preamp high gain din lume. Le-am avut pe toate. N-are rost sa le tin pe amandoua.
  3. Friedman in a box,cu lampa 12ax7 Marshall cu steroizi
  4. Super conditie, nici macar nu a fost montat vreodata pe rack,manual si cutie originalà. Functioneaza perfect. Unul din putinele procesoare care are releu de schimbat canalele la amplificatoare.
  5. Conditie foarte buna. Am trecut pe TC G major 2 si nu-l mai folosesc
  6. Posibil sa fiu interesat de schimb cu PRS MT-15
  7. Conditie foarte buna pentru cei 30 de ani ai sai. Floydul sta perfect in tunning,tastele perfecte. Păcat ca urăsc culoarea.
  8. L-am pus la un moment dat la vanzare...dar nu se vede anuntul "Pentru cunoscatorii de Stratocastere....pt cai ce nu cunosc acest model particular....interesati-va pe forumurile internationale. Este modelul facut in China inainte de 2018 cand au mutat productia in Indonezia . Este facut din One Piece Alder .Toate Stratocasterele noi (inclusiv USA) se fac acum din Poplar. Am inlocuit Tremolo cu ABM vintage (straight fit) 200 euro si locking Gotoh vintage tunners ( straight in fit) 100 euro . Doze originale Toneriders...cititi despre ele....Singurul motiv pt care o vand....mi s-a pus pata pe un ESP LTD M-1 custom 87 black. Chitara e ca noua,cine o incearca garantez ca pleaca cu ea imediat....am avut 6 USA Strats de-a lungul timpului....stiu ce vorbesc."
  9. Una din cele mai bune pedale ce le-am auzit. Perfectà.
  10. Ocazie rară de a detine cel mai bun preamp analog din lume 3 canale,Made in USA. Cost nou €420. Conditie super,suna absolut demential...verificati youtube. 300 euro.
  11. Pentru cunoscatori.....ocazie rara in Romania....pret Thomann €1600. Imaculat,folosit doar in studio. Am folosit cu el modulele Friedman HBE si Uberschall. Posibil schimb cu Synergy Syn-1 sau Synergy syn-30 head only.
  12. Ocazie unicà in Romania de a detine acest amplificator la acest pret. Imaculat,folosit in studio pentru o sesiune de inregistrari. Lampi JJ,cu cutia si protectia originalà. 1250 euro in magazin.
  13. Pentru cunoscatorii de Stratocastere....pt cai ce nu cunosc acest model particular....interesati-va pe forumurile internationale. Este modelul facut in China inainte de 2018 cand au mutat productia in Indonezia . Este facut din One Piece Alder 😮. Toate Stratocasterele noi (inclusiv USA) se fac acum din Poplar. Am inlocuit Tremolo cu ABM vintage (straight fit) 200 euro si locking Gotoh vintage tunners ( straight in fit) 100 euro . Doze originale Toneriders...cititi despre ele....Singurul motiv pt care o vand....mi s-a pus pata pe un ESP LTD M-1 custom 87 black. Chitara e ca noua,cine o incearca garantez ca pleaca cu ea imediat....am avut 6 USA Strats de-a lungul timpului....stiu ce vorbesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.