Koroviev Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Salut, misto, dar nu 100%, de ex. partea de voce care intra la 00:56 nu mi se pare ce trebuie. 1
mike_KidLazy Posted November 11, 2022 Posted November 11, 2022 Mie sincer chiar imi place, inclusiv partea de clean vocal. Mai degraba as fi umblat la modul in care e mixata vocea, i-as fi facut eventual un double-tracking si as fi panoramat fiecare track de voce usor spre stanga-dreapta, ca sa para putin mai "plina", mai puternica, si sa iasa in fata mai bine in mix. In rest, misto spanacu', thumbs up from me! 1
Dan T Posted November 12, 2022 Author Posted November 12, 2022 zi-mi in cifre , te rog , cat ai fi panoramat vocea stânga-dreapta plecând de la punctul central(zero) Multumesc
mike_KidLazy Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Sincer, n-as sti ce sa zic, ca n-am incercat asta niciodata cand am tras voce, dar cred ca as incepe de undeva gen 20-25% si m-as juca si as ajusta pe parcurs, in functie de cum suna si daca imi place sau nu. Nu stiu daca exista vreo regula referitor la procentul cu care sa poti panorama vocea intr-un mix, dar in orice caz, ar trebui avut grija sa nu se suprapuna peste partea de mix unde intra chitara si celelalte instrumente, altfel e posibil sa iti distorsioneze mixul final. 1
Recommended Posts