Cosu Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Are cineva experienta cu $subj ? O recomandare ?
michel2233 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Are cineva experienta cu $subj ? O recomandare ? 17427[/snapback] Daca te referi la un soft bun pentru asta nu prea am ce sa-ti recomand ... am folosit diverse dar in general m-au dezamagit. Daca vrei un sfat la folosirea lor (ceea ce nu cred) ... trebuie sa ai o bucatica de fisier audio pe care sa fie doar zgomotul de fond. Analizezi cu soft-ul respectiv (cam 5 secunde) dupa care aplici pe intregul material sonor (care are zgomot) ... in general asta strica destul de neplacut inregistrarea ... Waves X-noise (din pachetul Waves) plug-in DX si Vst Voxengo Redunoise ... nu-mi vin acum in minte ... scuze ...
Cosu Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 pe mine m-ar interesa o solutie care sa faca miscarea asta in timp real. Voxengo Redunoise imi introduce un delay groaznic.
Guest MMG Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 in timp real, din pacate, numai noise gate-ul este fezabil. Uite aici: http://www.greenmachine.pwuq.net/html/download.html gasesti mai multe plug-in-uri freeware bune pt chitara. Printre ele se afla si Green Gate, unul din cele mai bune noise gate-uri software, care mai este si gratuit pe deasupra...
Recommended Posts