Koroviev Posted August 11, 2022 Posted August 11, 2022 Salut, Cant un pic la pian (Scott Joplin, de ex), citesc partituri, vreau sa invat ceva teorie si improvizatie mai spre rock. Caut profesor rabdator. Bucuresti, preferabil in zona Berceni, dar nu-i musai.
marcianpetrescu Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 (edited) Te salut. scuze daca mesajul meu este cumva inoportun... Iti recomand sa asculti cu atentie trupa lui Rory Gallagher din perioada 1973-1976, albumele: BLUEPRINT, TATTOO, IRISH TOUR(Live), AGAINST THE GRAIN si CALLING CARD, cand canta in aceasta formula: Rory Gallagher (Guitars, Vocals, Harmonica) Gerry McAvoy (Bass) Lou Martin (Keyboards, Piano) Rod de’Ath (Drums, Percussion) Asculta-l cu atentie pe pianistul Lou Martin !!! atat maniera de a canta dar mai ales sunetul sau de pian electric ! ai enorm de multe de invatat din maniera lui de cantare ! sper sa-ti fie de folos ! Bafta ! P.S. - in ce oras locuiesti ? Uite aici un exemplu glorios de asemenea piesa: Edited February 27, 2023 by marcianpetrescu
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Sunt f rabdator !Trimis de pe al meu SM-T595 folosind TapatalkTe pot ajuta, atât fizic cât și online, 0723591010Trimis de pe al meu SM-T595 folosind Tapatalk
Recommended Posts