molesadrian Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Pret: 750 Localitate: Bucuresti Contact: 0744 814 954 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Îl vând (nu îl schimb pe altceva) pentru ca nu am ce sa fac cu el. La fel și chitara, dar trebuie sa vezi celalalt anunț. Îl am din 2010, el e făcut tot în 2010. Este foarte bun pentru repetiții și cântări, dar nu în casa. Cu 100W și 2 difuzoare de 12" o sa îți sperii vecinii. I-au dispărut 3 butoane [le-a rontait un catel ] și a trebuit sa le înlocuiesc cu altele. Vezi poza 4. In afara de asta, amp-ul e ok. Inca mai am și pedala de switch între clean și distorts. Cablu jack pentru pedala trebuie sa ai tu. Predare personala în București. Nu trimit prin curier. Are aproape 22kg și prin dubitele curierilor nu știu ce se poate întâmpla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
molesadrian Posted August 8, 2022 Author Share Posted August 8, 2022 up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
molesadrian Posted August 18, 2022 Author Share Posted August 18, 2022 Up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
molesadrian Posted September 21, 2022 Author Share Posted September 21, 2022 Up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts