catalinsapasu Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Pret: 1500 Localitate: Bucurestu Contact: catalinsapasu@yahoo.com/ 0733999688 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand sau schimb BC Rich Beast cu ceva modificari. Doze sh-8 si sh-13, rame/butoane din cositor cu scheleti (eram mic, don't judge), un strap jerpelit chinezesc cu tinte. Chitara a avut cateva accidente la transport, insa au fost remediate, se vede doar daca te uiti cu atentie. Nu am certificat la ea, deci nu bag mana in foc ca e originala. Am adus-o din SUA, de pe ebay, deci nu stiu mare lucru despre fostul proprietar. Doar cu ridicare personala din Sector 3 Bucuresti, Titan. Se ciobeste foarte usor, e dificil de purtat, dar arata intr-un mare fel. La schimb, as vrea un cabSim, procesor, amplificator, casti, whatever, nici eu nu stiu ce vreau. Numai bine!
catalinsapasu Posted July 13, 2022 Author Posted July 13, 2022 Am uitat sa spun ca vine si cu stand inalt, pentru V-uri si ca pretul e negociabil, inclusiv in cazul schimburilor.
catalinsapasu Posted July 21, 2022 Author Posted July 21, 2022 Veniti cu propuneri de schimb, nu tin la pret si sunt deschis la negocieri.
Recommended Posts