bogdan Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Pret: mic Localitate: Timisoara Contact: pm Accept schimburi: Accept schimburi Incerc si eu marea cu degetul:) Doresc sa cumpar o ESP Eclipse (nu LTD). Numai bine, Bogdan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltan P. Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Salut ti-am gasit doua din Ungaria unul are pretul 650000 ft (1705 euro) asta are s.d. sh 1 si sh 4,celalaltul e 590000 ft si are emg J.H. amandoua is ca noi daca te intereseaza trimit lincul sa vezi..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan Posted March 14, 2022 Author Share Posted March 14, 2022 Multumesc! Le-am vazut si eu, pe gsfanatic.com - de fapt am aflat de site din postul cu pretul gibsonului:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltan P. Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 eu as face asa ----as lua un Les Paul studio sau un PRS SE sau un LTD si i-as pune dozele ce are Eclipsul ,ev. cheite Gotoh si ajungi la aproape jumate de pret.ESP are pretul umflat nejustificat seria SS care acuma se numeste Custom-- am citit ;-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan Posted March 14, 2022 Author Share Posted March 14, 2022 Da, pana la urma e mai mult un moft, cativa dintre chitaristii pe care-i admir canta pe Esp / Eclipse. Probabil ca pana la urma o sa-mi iau un LTD. Dar nu mi-ar displace nici alte modele, de exemplu un Horizon:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltan P. Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 horizon am si eu fr ll cu emg si e in pensie ,cu banii cat se da aici pe el nu-l vand ,asa ca sta bine mersi in casa lui.Dar asa in paranteza spun ca este intr-adevar o chitara nu de toate zilele ,e fantastica senzatia cu el cand o canti..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts