GezaMan Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Salutare! Am o chitară Gibson Les Paul Studio Fireburst pe care am cumpărat-o nouă în 2013 cu 4300 RON. Aș dori săo vând și din păcate nu știu căt valorează/ aș putea să cer pe ea. Mă puteți ajuta cu o sugestie în legatură cu preț? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltan P. Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 (edited) salut uita-te la preturile din Ungaria pe acast site ,ev. pt. referinta sau poti sa si o pui la vanzare.Acolo mai ai sanse sa-l si dai.Un prieten de al meu in 7 zile a vandut un Standard cu 1500 de euro acu 2ani. e fain eu nu l-as vinde......mai ales acuma....https://gsfanatic.com/en/hangszerek/guitars/electric-guitar si cauti Gibson la filter Edited March 8, 2022 by Zoltan P. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GezaMan Posted March 10, 2022 Author Share Posted March 10, 2022 Mersi mult, köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrewS Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 o mai vinzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GezaMan Posted November 2, 2022 Author Share Posted November 2, 2022 Salut. Am cumpărat în vară o chitară nouă și ajuns pe banca de rezerve de atunci dar nu am pus-o oficial la vânzare. Doar așa pe facebook pentru cercul mai restrâns de prieteni/cunoștințe sperând că poate e interesat cineva din apropiere de ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts