Dandu Sorin Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 Pret: 80 Localitate: Cluj Napoca Contact: dandusorin@gmail.com Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare tuturor, Nu îmi vând neapărat chitara mea ci mai degrabă o închiriez unor persoane care vor să încerce un nou hobby. Având în vedere că eu am trecut prin această etapă de "oare o să îmi placă?" cu toate hobby-urile pe care am vrut să le încerc, vreau să le fac viața mai ușoară celor care vor să vadă dacă o chitară electrică este pe placul lor sau nu. Care e ideea? Îmi închiriez setul meu de chitară + amplificator celor care vor să încerce să cânte la chitară. Cu alte cuvinte - în loc să investească o sumă de bani mare pe un set, pot închiria cu o sumă mai mică chitara, o încearcă si dacă le place atunci vor știi sigur că banii investiți nu o să fie degeaba. Dacă nu, atunci o să îi salvez de niște bani irosiți și timp pierdut să mai stea să o vândă la altcineva. Sper să ajut cât mai multă lume și așa îmi ofer la închiriat setul meu care conține: 1. Chitara electrica Harley Benton SC-400 2. Amplificator Harley Benton HB-20R 3. Cablurile aferente 4. Un set de pene Prețul este de 80 de lei/zi iar pentru siguranța produslui, voi avea nevoie de o garanție - dar putem să discutăm mai multe detalii la telefon. *Valabil în Cluj-Napoca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 Interesanta initiativa, insa, mai pui inca 20 lei, iti iei emag genius, si testezi timp de 2 luni un set chitara + amp + pene. Nu vreau sa fiu rautacios, dar e un pic absurd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandu Sorin Posted March 7, 2022 Author Share Posted March 7, 2022 Salut Crypto, Poți să mă ajuți și pe mine cu un link? Până la urmă dacă e constructiv, orice feedback e bine-venit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 Desigur, https://www.emag.ro/genius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts