Guest _Theo_ Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 ...de unde pot sa fac rost de backing track-uri (moca)?
Moisoiu Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 aaa! damn!!! postase cineva la un moment dat un site! dar nu il mai stiu!
Dementhor Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 http://www.guitars101.com/vb/forumdisplay.php?f=76 link dat mai de mult de Forestierul daca nu ma insel.Nu mai stiu pe unde, asa ca l-am pus aici.
Cosu Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 De problema asta m-am lovit si eu . o solutie cat de cat acceptabila : iei un fisier guitar pro cu melodia dorita dai export to mid convertesti cumva continutul fisierului mid in mp3 , ogg sau ceva similar. eu am facut asta in felul urmator in cubase sau tracktion am deschis midul apoi am activat un track pt recording si am setat ca sursa a inregistrarii "What you hear"(nu stiu daca exista asta pe o placa de sunet onboard dar pe sblive 24bit sigur este) . Am dat drumul la inregistrare. Dupa cele 3-4 minute cat a durat piesa m-am ales cu un track ce continea midul trecut prin synthul placii de sunet (pentru o placa de sunet modesta poti augmenta sunetul folosind yamaha XG50 soft synth). Rezultatul e destul de decent zic eu. Nu uita sa stergi pistele ce corespund chitarelor (Asta daca vrei backing track ) Mai poti folosi si unele programe de midi -> mp3 dar nu am experienta cu ele asa ca nu iti pot da mai multe detalii... Atasez aici backing trackul obtinut de mine pentru "still got the blues" 001_Untitled___02.mp3
Guest _Theo_ Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 da aia n-au search...daca de ex vreau ceva de la satriani...ce fac? felix de unde le ia?
Guest nobigd Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 http://www.midi-tab.com/ vezi ce au pe site sau intra acolo in stanga la midi si te trimite spre mai multe situri unde gasesti fisiere midi
Recommended Posts