Horafan Posted December 12, 2021 Author Posted December 12, 2021 Sper candva sa o aduc la parametri initiali...Singur daca reusesc.Va fi greu, momentan nu am defel cunostinte despre domeniu...
picnic Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Am reconditionat si eu una acum cativa ani. 3
Horafan Posted December 12, 2021 Author Posted December 12, 2021 Am vazut in postarile de pe facebook cred derularea restaurarii, A iesit superb. Felicitari. Sper sa reusesc si eu cu meteorul si cu Rehhinul meu
picnic Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Multumesc! Chitara ta este intr-o stare mult mai buna decat cea pe care am avut-o eu. Iti doresc succes!
pulbur Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 (edited) Salutare, este foarte frumoasa chitara, este de vanzare ? Edited December 13, 2021 by pulbur
lazer20028 Posted May 2, 2023 Posted May 2, 2023 Ce doze i-ai pus? Am facut si eu rost de o doina superton, si vreau sa o reconditionez
Horafan Posted May 3, 2023 Author Posted May 3, 2023 Acum 15 ore, lazer20028 a spus: Ce doze i-ai pus? Am facut si eu rost de o doina superton, si vreau sa o reconditionez 0734856126 un mesaj cu un ne de tel scrie eventual CHITARE si vorbim.
Lucas29 Posted April 5 Posted April 5 Domnilor, ma alatur clubului Meteor. Tocmai a sosit noua achizitie, o chitara gasita in podul unei case. Intentia mea este de a restaura aceasta chitara, de aceea va cer sprijinul vostru pe parcursul proiectului. Starea generala a chitarei e buna, corpul intreg, gatul drept, doze si butoane prezente ( nu cunosc inca functionalitatea lor) lipsesc doar maneta de tremolo, puntea, mufa de iesire si potentiometrul. Freturile sunt uzate. Eu personal i-as schimba culoarea, dar in schimb nu vreau sa isi piarda valoarea. Asta urmeaza sa decid pe parcurs. Sunt deschis pentru sfaturi si idei dar mai ales la informatii referitoare la istoria chitarei. Va tin la curent cu evolutia proiectului. 1
Horafan Posted April 5 Author Posted April 5 Un nr de telefon se poate ? Sa scimbsm o parere informatie... Pe gabi_gadea@yahoo.com Am avut si eu un Meteor in mica mea colectie Schimbam...
Jozsef Posted August 7 Posted August 7 Salutare, ma intereseaza sistemul tremolo,brigde,pickguard,....de la meteor. Am si eu unul si as dori sa l repar
Recommended Posts