Guest danndann Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 saru'mana! vreau sa stiu si io care e diferenta intre cele doua??? le-a incercat cineva? evident vreau sa-mi iau unul dar nu-s hotarat (sau convins)... vreau sa obtin un ton cat mai apropiat de cel al lui dimebag... tx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 nu vreau sa-ti stric kefu insa ma indoiesc ca vei obtine tonul lu dimebag cu o pedalutza . dupa parerea mea e f importanta gtr(mai ales din prisma acordajului folosit) si ampul , randall warhead (ala celebru pe tranzistori) sau un krankenstein(asta modern pe lampi cu care canta inainte sa moara) totushi, ca sa nu fiu f offtopik ma gandesc ca mxr dime ca pedalutza ar fi "mai apropiata" de tonul lui decat voxu...(cel putin asha ar fi firesc insa nebanuite sunt caile marketingului ) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danndann Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 nu vreau sa-ti stric kefu insa ma indoiesc ca vei obtine tonul lu dimebag cu o pedalutza . ... evident... dar din lipsa de bani ma gandeam "s-o incropesct altfel" ... lol cat despre chitara cre' ca va fi un jackson dxmg... apropo .. a vazut cineva vreodata trupa "DUST" - eu i-am ascultat odata in club a si chitara gagiului suna perfect dimebag ... ma gandeam ca poate dau de el sa-mi arate si mie ce foloseste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 salut nu stiu daca Dust mai canta dar poti sa il cauti pe Ingy - http://www.dust.ro/ingy.html el era chitaristul Din ce tin eu minte avea o chitara sammick flying V. In rest nu stiu ce gear avea... I-am vazut acum muuuult timp la Preoteasa la Super metal live I sau ceva de genul asta si dupa concert chiar am luat autograf de la george (bateristul lor de pe vremea aia). Daca ma scotocesc bine cred ca gasesc si biletul cu autograf acum ontopic Nici eu nu cred ca o pedala e suficienta. Poate o sa te duca mai aproape de sunetul "ala" dar in nici un caz "acolo". Se gaseste MXR-ul asta la noi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 salutnu stiu daca Dust mai canta dar poti sa il cauti pe Ingy - http://www.dust.ro/ingy.html el era chitaristul Din ce tin eu minte avea o chitara sammick flying V. In rest nu stiu ce gear avea... I-am vazut acum muuuult timp la Preoteasa la Super metal live I sau ceva de genul asta si dupa concert chiar am luat autograf de la george (bateristul lor de pe vremea aia). Daca ma scotocesc bine cred ca gasesc si biletul cu autograf acum ontopic Nici eu nu cred ca o pedala e suficienta. Poate o sa te duca mai aproape de sunetul "ala" dar in nici un caz "acolo". Se gaseste MXR-ul asta la noi ? dar ce ..s-a intamplat cu ei ca...parerea mea, cantau misto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest razvan_the mohawks Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 nu ai sa poti sa redai fidel soundul lui dime niciodata.iti trebuie prea multe scule care costa destui bani.si nush daca e bine sa incerci sa copiezi soundul altuia. mai bine iti faci un sound care sa te reprezinte pe tine, sa iti placa tie.ceva cat de cat original. e bine sa vrei sa suni ca tine nu ca nush cine mare chitarist sau formatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest my_friend_of_misery Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 nu ai sa poti sa redai fidel soundul lui dime niciodata.iti trebuie prea multe scule care costa destui bani.si nush daca e bine sa incerci sa copiezi soundul altuia. mai bine iti faci un sound care sa te reprezinte pe tine, sa iti placa tie.ceva cat de cat original. e bine sa vrei sa suni ca tine nu ca nush cine mare chitarist sau formatie. +1 ...asta ar trebui sa fie principiul oricarui chitarist...dar oricum, daca vrei tu ceva anume, ce sa zic...nu l-am ascultat prea mult pe darrel, dar stiu cam in ce registru se incadreaza...cooltron-urile alea de la vox sunt niste scule foarte bune...au am incercat si un Big Ben Overdrive si mi-a placut mai mult decat Bulldog...dar eu nu vreau tocmai metal...Big Ben-ul ala personal mi se pare o achizitie mai buna, pt ca e foarte versatil...cu gain-ul pana pe la jumate poti face solo-uri foarte misto (cu o chitara totusi bunicica), iar deja de la gain 80% incolo iti poti creiona un distors agreabil si, asa cum spuneam nu doar eu, destul de propriu...nu mai zic ca iti mai poti lua inca o pedala de 1 milion (ca oricum big ben e mai ieftin cu un milion decat bulldog), o pedala cu care sa saturezi un pic lampa de la vox-ul despre care vorbesc, obtinand astfel un sunet care dupa calculele mele te va satisface pe deplin...succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Din ce tin eu minte avea o chitara sammick flying V. In rest nu stiu ce gear avea... inafara de gtr aia ingy avea un zoom 505 II si un combo crate (nu stiu modelul) , insa soundu era mai mult din mainile lui decat din ce gear avea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Acum pare putin dar pe vremea aia cred ca erau ceva. Hai ca am gasit si poze cu chitara lui de acum un an sau doi cand i-a trantit-o pisica pe jos http://www.tenisclub.ro/Poze/chitara_traieste/base0.html Parca era un user p-aci care il stia. Doar sa imi aduc aminte cum il cheama ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 pai crezi ca numai un user il stie pe ingy ? heheh mi-a zis mai devreme ca poate da kitara jos de pe sifonier si se infinge un pik in ea sa ne arate cu thrashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matei Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 pai crezi ca numai un user il stie pe ingy ? heheh mi-a zis mai devreme ca poate da kitara jos de pe sifonier si se infinge un pik in ea sa ne arate cu thrashu Da de ce a pus-o acolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 L-or stii mai multi deh. Nu mi-au dat toti raportul Pai sa vina dom'le ca nu ne e frica! Baga bine atunci cand i-am vazut eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts