Nuwanda Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Pret: 890 Localitate: Iasi Contact: 0741279808 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitară electro-acustică Washburn WD7S ATBM, Harvest Series; an fabr.: 2014; dreadnought; culoare: Antique Tobacco Sunburst; fața: molid masiv; spate și eclisă: mahon; gât: mahon; limba: palisandru, cordar: ovangkol; mecanisme cromate încapsulate; echipată (ulterior achiziției) cu electronică Fishmann PreSys Blend 301 (piezzo+ mic.); echipată cu set corzi Elixir Nanoweb Bronze 11-52, absolut noi. Pt. 100 lei în plus se dă cu tot cu accesorii noi: husă Turtle Bag, curea, suport pene. Prezintă două urme de lovituri mai vechi (vezi foto), care nu afectează în nici un fel execuția sau acustica. Acțiune corzi: 3 mm la tasta 12; uzură taste: minimă. Chitara e f. ușoară la mână are un sunet peste așteptări pt. un made in China, clar definit, amplu și echilibrat, atât la rece cât și amplificat. Ofer probă în Iași sau video (live). Trimit și în țară, prin Fan Courier, ambalată corespunzător, cu ramburs și plata transportului la cumpărător, cu un avans prealabil de 100 lei. Tel.: 0741 279 808.
Nuwanda Posted November 26, 2021 Author Posted November 26, 2021 Up! Menționez că modelul nu se mai fabrică, ultimul preț cunoscut fiind 1,230 lei (muziker.ro), fără amplificare.
Nuwanda Posted January 3, 2022 Author Posted January 3, 2022 Update: 650 leiTrimis de pe al meu SM-A025G folosind Tapatalk
Nuwanda Posted January 27, 2022 Author Posted January 27, 2022 Update: 600 lei, inclusiv husă, strap, pinholder.
Nuwanda Posted February 3, 2022 Author Posted February 3, 2022 Sold! Am vândut-o, după 3 luni, la preț modic, pe OLX... Apropos: a reușit cineva vreodată să vândă ceva pe această platformă?Trimis de pe al meu SM-A025G folosind Tapatalk
Recommended Posts