Horil Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 (edited) As avea si eu o propunere pentru un topic special cu inregistrari ale incepatorilor, eventual pus la categoria "Inregistrarile noastre". Ce parere aveti despre acest lucru ? Edited May 25, 2007 by ghostchrist/ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 parerea mea e ca nu are rost... ai ceva inregistrat, postezi acolo.. chit ca esti sau nu incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Eu sunt de acord. Cred ca este bine. Cat mai multe inregistrari cu atat mai bine. Fa topicul si pune prima inregistrare (oricum puteai face asta si fara sa ceri parerea nimanui). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Chiar, care e sensul? Credeti ca o sa fim mai indulgenti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horil Posted May 26, 2007 Author Share Posted May 26, 2007 Eu sunt de acord. Cred ca este bine. Cat mai multe inregistrari cu atat mai bine.Fa topicul si pune prima inregistrare (oricum puteai face asta si fara sa ceri parerea nimanui). n-am inca o inregistrare... eu oricum, ma gandeam sa inregistrez un cover la californication pe chitara acustica... asa ca, daca o sa o fac in curand o sa o postez... mi-am luat si backing track si oricum o sa o pun in ambele versiuni(cu si fara)... cred ca majoritatea inregistrarilor "de la incepatori" vor fi coveruri, avand in vedere ca nu am/au notiuni pentru a compune melodii... oricum, se va putea urmari evolutia lor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulceata Mortii Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 Adevarul e ca poti sa pui ce vrei, specificand, sa zicem, ca esti incepator. Cine o sa-ti ia boii de la bicicleta ? Oricum, nu vrei indulgenta nimanui, ci vrei pareri sincere, nu ? Fruntea sus si s-auzim [de bine]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horil Posted May 30, 2007 Author Share Posted May 30, 2007 Adevarul e ca poti sa pui ce vrei, specificand, sa zicem, ca esti incepator. Cine o sa-ti ia boii de la bicicleta ?Oricum, nu vrei indulgenta nimanui, ci vrei pareri sincere, nu ? Fruntea sus si s-auzim [de bine]. Cam asa e... dar stau prost cu tehnica de inregistrare adica microfon pe care il pun in cutia de rezonanta... si se aude cam prost.. dar o sa gasesc o metoda sa fac sa se auda mai bine si atunci o sa postez... deja am "tras o dubla" dar nu sunt multumit de calitatea sunetului, si stiu ca se poate putin mai bine... chiar cu microfonul(mai e si guitara). Sper sa postez in viitorul apropiat "cover"-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts