Blondu Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Sunt interesat sa-mi iau un wireless.. dar nu stiu ce sa cred. Preturile variaza intre 100 si foarte mult.. Sunt unii care sunt multumiti de alea ieftine.. dar sunt si unii care zic ca atata dai atata face. A folosit careva asa ceva?
CulBoji Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 M-ar interesa shi pe mine care is solutiile practice pt wireless atat pt chitara cat shi pt monitoare in ureche.
Elethan Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Subscriu, ma intereseaza pt ambele si pe mine, cred ca e o solutie foarte buna pt scapatul de fire.Monitoare in-ear stiti careva? Ar fi o idee sa adunam experienta care-o are fiecare, si eventual sa facem un ghid cum putem face un astfel de sistem wireless si cam cat ar costa.Ce ziceti? PS:Andrei, tu unde ai vazut sistem wireless de 100 euro la noi, ca vreau si eu
Cosu Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 s-a mai discutat aici : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=441&hl= poate va e de folos
Blondu Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Alea de 100 de para Nu sunt la noi .. sunt in state.. e produs de Nady .. care e o firma chinezeasca cred.. care copiaza la greu .. dar a reusit sa-si faca un nume in america si nu numai.
Recommended Posts